Szkolenie dla szefów kuchni
Z wielką przyjemnością informujemy, że jesteśmy już po owocnym szkoleniu dla szefów kuchni , prowadzone przez Pawła Wojtygę.
Paweł Wojtyga – pochodzi z Krakowa, absolwent Akademii Krakowskiej oraz Krakowskiej Szkoły Restauratorów. Jest Mistrzem Kucharskim, uczestnikiem konkursów gastronomicznych polskich i międzynarodowych. Zdobył m.in. I miejsce na konkursie we Lwowie. Pracował zarówno w Polsce jak i za granicą. Obecnie spotkać go można w restauracji Galicja po Kolei – gdzie jest Szefem kuchni.
Doświadczony kucharz i szef kuchni takich restauracji jak:
Quality Hotell Ekoxen Linköping
Hotel Crown Piast Kraków
Restauracja Szara na Krakowskim rynku
Restauracja Zielona Kuchnia
Hotel Kossak
Galicja po kolei – Szef Kuchni
Hotel Sympozjum**** w Krakowie – Szef Kuchni
Pod okiem p Pawła szlifowaliśmy swoje umiejętności, nabierając nowych doświadczeń, a przede wszystkim poznając wiele nieznaych nam technik, sposobów prezentacji talerza czy racjonalnego wykorzystania produktu. Z wielką ochotą "coś" nowego dla Państwa przygotujemy...